Heb je vragen?
Wij helpen je graag

Heb je vragen over het hosten van je website? Of ben je op zoek naar meer informatie over de modules die wij aanbieden? De meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag met alle plezier.

Backups

Omdat je back-ups worden opgeslagen op je eigen serverruimte is het zeker mogelijk om deze zelf terug te zetten. Dit gaat via het control panel van je eigen account. Je hoeft hiervoor alleen de back-up te zoeken die je terug wil zetten.

Heb je hulp nodig bij het terugzetten van een back-up? Neem dan contact met ons op. Wij regelen het graag voor je.

Ja. Alle back-ups die worden gemaakt van jouw website worden opgeslagen op je eigen serverruimte. Jouw back-ups staan daarom net zo veilig als alle andere gegevens die je op onze server zet.

Zekerheid boven alles, daarom bewaren wij al jouw back-ups tot 30 dagen terug.

Kies je voor een module bij ons? Dan worden er dagelijks back-ups gemaakt van jouw website. Zo heb je altijd een recente versie beschikbaar wanneer er een keer iets mis gaat.

Dit is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Wanneer je kiest voor een module bij ons, zorgen wij er namelijk voor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van je website inclusief alle gegevens. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd nog een recente versie beschikbaar hebt.

Wil je dit liever toch een keer zelf doen? Dan doe je dit eenvoudig via je eigen account. Wanneer je bent ingelogd, heb je toegang tot het control panel. Vanaf hier is het mogelijk om zelf een back-up te maken van jouw database en/of je website.

Domeinnamen

Wanneer je toegang hebt tot je eigen account is het zeker mogelijk de statistieken van je eigen website te bekijken.

Ja, er kunnen meerdere accounts worden aangemaakt. Wij richten deze accounts graag voor je in.

Zeker! Omdat wij een eigen account voor je inrichten en je hiervoor zelf je inloggegevens in kunt stellen, kan niemand anders in jouw account komen.

Met jouw eigen account kun je in principe de volledige website beheren. Wij richten dit account voor je in, wanneer alles gereed wordt gemaakt voor de hosting. Daarna krijg je eigen inloggegevens, waardoor je compleet onafhankelijk bent van ons.

Ben je van mening dat een andere domeinnaam beter bij jouw bedrijf past? Dan is het mogelijk om je website naar een andere domeinnaam te verhuizen. Wij kunnen jouw website dan overzetten naar een nieuwe domeinnaam, wanneer deze nog beschikbaar is

SSL

Het SSL-certificaat zit standaard bij een module. Je hoeft dit dus niet zelf aan te vragen, wij regelen dit standaard voor je.

Een SSL-certificaat zorgt voor een goede beveiliging tussen de server waar je website op staat en een internet browser. Door deze beveiliging is het mogelijk om gegevens zoals wachtwoorden en persoonlijke informatie veilig te gebruiken op websites wanneer ze beveiligd zijn met het SSL-certificaat.

Webhosting

Het is zeker mogelijk om over meerdere domeinnamen te beschikken. Ben je van plan om iedere domeinnaam aan dezelfde website te koppelen? Dan maak je gebruik van één server, waardoor je maar 1 module nodig hebt. Ben je van plan om de domeinnamen aan verschillende websites te koppelen? Dan heb je een module nodig voor iedere domeinnaam.

In de database worden de gegevens van jouw website opgeslagen. De grootte van je database hangt af van de module waar je voor kiest. Zo heeft de module voor het hosten van een website 250MB opslag en de module van een website inclusief webshop 500MB aan opslag.

Mr. Webhosting biedt twee modules aan. Een module voor het hosten van een website en een module voor het hosten van een website inclusief webshop.

Besluit je na een tijdje om toch een webshop te starten? Of wil je er juist mee stoppen, maar wel je website behouden? Dan is het mogelijk om te switchen naar de andere module.

Het hebben van webhosting is essentieel wanneer je een website hebt. Webhosting is namelijk het huren van een stukje serverruimte om je website te verbinden met het internet. Zonder webhosting is het dus onmogelijk om jouw website zichtbaar te krijgen voor klanten of andere bezoekers.

Nee, bij de hostingmodules zit geen e-mail inbegrepen. Wij adviseren namelijk altijd om dit via een externe partij met Office365 te doen. Wil je hier meer over weten? Laat het ons dan weten. Wij kunnen je altijd doorverwijzen naar een samenwerkende partij.

Wij begrijpen dat je hartstikke enthousiast bent over je website en hem het liefste meteen online ziet gaan. Is je website al helemaal af? Dan is het goede nieuws dat dit redelijk snel gaat. Om een precies antwoord op deze vraag te kunnen geven, hebben wij wel wat meer informatie nodig. Neem daarom contact met ons op. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Beginnen met hosten?

Meer weten of direct beginnen met hosten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact op