Onze webhosting modules

Website Wij factureren één keer per jaar
19,- Exclusief btw per maand
SSL-certificaat
Dagelijkse backups
Onbeperkt dataverkeer
Supersnelle SSD-opslag
Nieuwste PHP-versie
eCommerce Store
Shopping Cart
Kies module
Webshop Wij factureren één keer per jaar
38,- Exclusief btw per maand
SSL-certificaat
Dagelijkse backups
Onbeperkt dataverkeer
Supersnelle SSD-opslag
Nieuwste PHP-versie
eCommerce Store
Shopping Cart
Kies module

Vergelijk onze modules

Mr. Webhosting kent twee verschillende modules. Een reguliere webhosting module voor je website en een webhosting module voor je website inclusief een webshop.

Benieuwd naar de voordelen en verschillen van onze modules? Wij vertellen er graag meer over.

Features
Website Wij factureren één keer per jaar
19,- Exclusief btw per maand
Webshop Wij factureren één keer per jaar
38,- Exclusief btw per maand
SSL-certificaat Zorgt voor een versleuteling van de data om deze te beschermen
Dagelijkse backups Zodat je altijd een recente versie beschikbaar hebt, voor in geval van nood
Onbeperkt dataverkeer Om de beste resultaten te behalen
Supersnelle SSD-opslag Voor een razendsnelle website
Nieuwste PHP-versie Zodat je website altijd stabiel, snel en veilig draait
eCommerce Store Je eigen webwinkel met producten
Shopping Cart En natuurlijk een module om af te kunnen rekenen

Wat onze klanten van ons vinden

Met trots vertellen wij je meer over de ervaringen van onze klanten.

Frits Weck F De Gruyter

"Het was zo voor elkaar. Bij vragen word ik altijd snel geholpen. Erg tevreden over de dienstverlening van Mr. Webhosting."

Stephan van Daal Esperto Koffie

"De dienstverlening van Mr. Webhosting is goed en het contact verloopt soepel. Ze schakelen snel en weten goed waar ze het over hebben."

Heb je vragen?
Wij helpen je graag

Heb je vragen over het hosten van je website? Of ben je op zoek naar meer informatie over de modules die wij aanbieden? De meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag met alle plezier.

Wij begrijpen dat je hartstikke enthousiast bent over je website en hem het liefste meteen online ziet gaan. Is je website al helemaal af? Dan is het goede nieuws dat dit redelijk snel gaat. Om een precies antwoord op deze vraag te kunnen geven, hebben wij wel wat meer informatie nodig. Neem daarom contact met ons op. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je van mening dat een andere domeinnaam beter bij jouw bedrijf past? Dan is het mogelijk om je website naar een andere domeinnaam te verhuizen. Wij kunnen jouw website dan overzetten naar een nieuwe domeinnaam, wanneer deze nog beschikbaar is

Dit is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Wanneer je kiest voor een module bij ons, zorgen wij er namelijk voor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van je website inclusief alle gegevens. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd nog een recente versie beschikbaar hebt. Wil je dit liever toch een keer zelf doen? Dan doe je dit eenvoudig via je eigen account. Wanneer je bent ingelogd, heb je toegang tot het control panel. Vanaf hier is het mogelijk om zelf een back-up te maken van jouw database en/of je website.

Nee, bij de hostingmodules zit geen e-mail inbegrepen. Wij adviseren namelijk altijd om dit via een externe partij met Office365 te doen. Wil je hier meer over weten? Laat het ons dan weten. Wij kunnen je altijd doorverwijzen naar een samenwerkende partij.

Bekijk alle vragen

Beginnen met hosten?

Meer weten of direct beginnen met hosten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact op