Maak kennis met Mr. Webhosting

Wij zijn Mr. Webhosting. Ons doel? Jouw website voorzien van een betrouwbare hosting, zodat hij altijd snel en bereikbaar is. Samen met jou zorgen wij er graag voor dat de bezoekers van je website een fijne ervaring hebben. Want een traag reagerende website wil niemand, toch?

Daarnaast willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken. Daarom regelen wij alles omtrent de hosting. FTP gegevens, MySQL, PHPMyAdmin, databases, SMTP? Wij begrijpen dat je dit niet wilt snappen. Daarom doen wij dat voor je. Kortom, wij regelen ’t.

Neem contact op

Één contactpersoon. Zodat we je altijd snel en gericht kunnen helpen.

Snelle hosting. Want zo haalt je website de beste resultaten.

Regelmatige back-ups. Om er zeker van te zijn dat niets verloren gaat.

Wat krijg je bij een module van Mr. Webhosting?

Kies je voor een module van Mr. Webhosting? Dan kun je snel aan de slag. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles juist ingesteld is en je website online staat. Daarnaast adviseren wij je graag over alles wat bij het hosten van een website komt kijken.

Persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over het koppelen van je e-mail aan Office365

Veiligheid. Door middel van back-ups, maar ook door het SSL-certificaat

Bekijk onze modules

Heb je vragen?
Wij helpen je graag

Heb je vragen over het hosten van je website? Of ben je op zoek naar meer informatie over de modules die wij aanbieden? De meest gestelde vragen vind je in onze FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag met alle plezier.

Wij begrijpen dat je hartstikke enthousiast bent over je website en hem het liefste meteen online ziet gaan. Is je website al helemaal af? Dan is het goede nieuws dat dit redelijk snel gaat. Om een precies antwoord op deze vraag te kunnen geven, hebben wij wel wat meer informatie nodig. Neem daarom contact met ons op. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je van mening dat een andere domeinnaam beter bij jouw bedrijf past? Dan is het mogelijk om je website naar een andere domeinnaam te verhuizen. Wij kunnen jouw website dan overzetten naar een nieuwe domeinnaam, wanneer deze nog beschikbaar is

Dit is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Wanneer je kiest voor een module bij ons, zorgen wij er namelijk voor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van je website inclusief alle gegevens. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd nog een recente versie beschikbaar hebt. Wil je dit liever toch een keer zelf doen? Dan doe je dit eenvoudig via je eigen account. Wanneer je bent ingelogd, heb je toegang tot het control panel. Vanaf hier is het mogelijk om zelf een back-up te maken van jouw database en/of je website.

Nee, bij de hostingmodules zit geen e-mail inbegrepen. Wij adviseren namelijk altijd om dit via een externe partij met Office365 te doen. Wil je hier meer over weten? Laat het ons dan weten. Wij kunnen je altijd doorverwijzen naar een samenwerkende partij.

Bekijk alle vragen

Beginnen met hosten?

Meer weten of direct beginnen met hosten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact op